Wim's talk

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 63 niet laden

Beleidsplan stichting In Perspectief

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Beleidsplan Stichting In Perspectief voor 2014 en 2015

Voorgenomen activiteiten
Om haar doelstellingen te verwezenlijken, zal Stichting In Perspectief in de jaren 2014 en 2015 jaarlijks minimaal 6 studieavonden organiseren.
Daarnaast is het plan om elk jaar minimaal 1 studiedag te organiseren.
Deze studiebijeenkomsten worden aangekondigd op onze website en staan open voor iedereen die meer wil weten over de doelstellingen van de Stichting In Perspectief.

In 2014 en 2015 is de Stichting In Perspectief voornemens om twee boeken uit te geven met studiemateriaal over de onderwerpen die de doelstelling van de Stichting raken.

Een belangrijk communicatiemiddel blijft de website www.inperspectief.com.
Op deze website worden de studieavonden aangekondigd, maar wordt ook studiemateriaal (gratis) ter beschikking gesteld.
Zo kunnen lezingen worden beluisterd maar ook worden gedownload.

In 2014 willen we een start maken met het opnemen van korte filmpjes die de boodschap van In Perspectief uitdragen. Zo hopen we nog meer inhoud te geven aan de website.

Daarnaast zal in 2014 en 2015 worden onderzocht in hoeverre de social media kan worden gebruikt om meer mensen te bereiken met het goede nieuws dat door de stichting In Perspectief word uitgedragen.

Inkomsten en de besteding daarvan
Stichting In Perspectief ontvangt gelden door schenkingen van derden, de verkoop van boeken, collecten bij studiebijeenkomsten en de verkoop van toegangsbewijzen bij studiebijeenkomsten.

Het vermogen van de Stichting staat op de renterekening bij de bankier van de Stichting.

Het vermogen van de Stichting In Perspectief wordt aangewend om activiteiten te ontplooien, voor zover deze niet kunnen worden gefinancierd uit de jaarlijkse inkomsten van activiteiten. Hierbij valt te denken aan het uitgeven van boeken.

Geschreven door  zondag, 29 december 2013 15:43 Laatst aangepast op zaterdag, 19 september 2015 17:14