Sexy Polling: there is nothing to show!

Privacy voorwaarden

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

 

Stichting In Perspectief kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Stichting In Perspectief (bijvoorbeeld bij de aankoop van een product in de webshop of de opgave voor deelname aan een activiteit van Stichting in Perspectief) en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Stichting In Perspectief verstrekt.

Stichting In Perspectief kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw bankrekeningnummer

- Uw IP-adres

 

 

WAAROM STICHTING IN PERSPECTIEF GEGEVENS NODIG HEEFT

 

Stichting In Perspectief kan uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit de koop van een product in onze webshop.

Daarnaast verwerkt Stichting In Perspectief uw persoonsgegevens om u schriftelijk (per

e-mail en/of per post) te kunnen benaderen en/of om telefonisch contact met u op te kunnen nemen.

 

 

HOE LANG STICHTING IN PERSPECTIEF GEGEVENS BEWAART

 

Stichting In Perspectief bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

 

DELEN MET ANDEREN

 

Stichting In Perspectief verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

 

 

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

 

Op de website van Stichting In Perspectief worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Stichting In Perspectief gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

 

GOOGLE ANALYTICS

 

Stichting In Perspectief maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Stichting In Perspectief bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Stichting In Perspectief te kunnen verstrekken.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Stichting In Perspectief heeft hier geen invloed op. Stichting In Perspectief heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stichting In Perspectief zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

 

BEVEILIGEN

 

Stichting In Perspectief neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Stichting In Perspectief maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Stichting In Perspectief verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Stichting In Perspectief op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bijbelstudie...

Gods Woord

Download de Bijbelstudies gratis  

Gods Woord

Download de Bijbelstudies gratis      

Achtergrond

Onderzoeken

Stichting In Perspectief is een

Onderzoeken

Stichting In Perspectief is een Open Bijbelstudiestichting

Wie zijn wij...

Koesteren

Dichter naar het kloppend hart

Koesteren

Dichter naar het kloppend hart van God.

Doelstelling

Delen

Evangelisch universalisme: oordeel is nooit

Delen

Evangelisch universalisme: oordeel is nooit het laatste

Nieuwste Bijbelstudies 

 klik op de naam hiernaast om te beluisteren/ downloaden 

Geen evenement in de kalender
zo ma di wo do vr za
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  • Voorpagina

    • Onderzoeken Stichting In Perspectief is een Open Bijbelstudiestichting . Opgericht in augustus 2004. Geraakt door de bevrijdende waarheden die we bij het bestuderen van de Bijbel ontdekten, ontstond het...

      Read More

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte. Vult uw email hieronder in om in te schrijven.
U ontvangt een email om uw inschrijving te bevestigen.
Please wait
14,95 € stuk Smaakmakers
4.46153 5 26 Product